ДЕБАТИН БГ

ДЕБАТИН БГ

ул. Кораб планина 35
София,
България
23.3273512
42.6718876
UserLikes
Име: ДЕБАТИН БГ
Адрес: София, ул. Кораб планина 35
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.debatin.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Опаковки
Дейност:

Доставка на специализирани опаковки и пломби, стандартизирани за ползване в страните на ЕС

Ключови думи: дебатин бг, осигурителни средства, специализирани опаковки, пломби, пластмасови пломби

За нас

Фирма ДЕБАТИН БГ ООД е регистрирана през 1995 г. като дружество с частен капитал. Основната й дейност в продължение на дълъг период се концентрираше в маркетингови проучвания в областта на обслужване на банковата дейност. От 1996 г продължихме с подобни проучвания и в сферите на пощенската и куриерската дейности в страната.

След периода на проучвания бе разработено предложение за делово сътрудничество до няколко водещи германски фирми - специализирани в обслужване на големи германски и европейски банки; на DEUTSCHE POST AG и на пощенските администрации на държави в ЕС.

ДЕБАТИН БГ ООД осъществява доставка на високотехнологични осигурителни средства: специализирани опаковки и пломби, стандартизирани за ползване в страните на ЕС.

ДЕБАТИН БГ има договор за генерално представителство с фирмата Brooks Todo Seguridad en Espana, S.A., част от Е.J.Brooks Company, USA. От септември 2008 испанската фирма е с ново име Precintia International S.A., която запазва своите водещи позиции в производството и разширяването обхвата на специализираните пломби. Продукцията й отговаря на строгите параметри за сигурност на С-ТРАТ (въведени от митническите служби на САЩ), които засягат трафика на контейнери, както и на новите стандарти за пломбиране, действащи в ЕС.

Производител на специализираните опаковки, доставяни от ДЕБАТИН БГ на българския пазар, е фирма Anton Debatin GmbH, Germany.

Изделията на двата основни производителя се доставят със съответните сертификати за качество и проведени тестове за сигурност. Изделията нямат отрицателно въздействие върху околната среда.




 

Открийте ни в Google+